I onsdags var jag och besökte jobbet och det gick riktigt bra, helt enkelt för att jag nu vet att jag inte behöver ta något ansvar och göra något där. Kunde t.o.m. "hjälpa till" lite i ett ärende utan att få någon ångest och det är inget litet framsteg det! *stolt* Hoppas att det här håller i sig nu! Efter jobbesöket tog jag ett snabbt varv på stan och shoppade en ny höstjacka! *nöjd* Sen blev det fikadate hos L och lilla T, eller rättare sagt utvecklade det sig till både fika och lunch. *mys* Jag var inte hemma förrän efter fem på kvällen och helt slut, men väldigt nöjd med dagen! :)

Som vanligt när det varit lite för intensivt ett par dagar kommer dagar då jag inte orkar någonting, så igår låg jag helt enkelt i soffan hela dagen. Orkade varken läsa eller sitta vid datorn, utan tittade helt enkelt på avsnitt efter avsnitt av "McLouds döttrar". ;)

Idag har jag haft stora bakardagen då det ekade tomt i fikaförrådet här hemma. Passade på att testa lite fler recept ur "A piece of cake" som jag fick av goaste Gunilla i sommarpresent, en väldigt uppskattad present av både mig och resten av familjen som får smaka! ;) Idag blev det krusbärsmuffins med crumble (modifierat recept från blåbär), kolasnittar, chocolate chip cookies & saffransskorpor. Skorporna är vår nya favorit här hemma, supermumsiga!

Jag hoppade på Gunillas liftkedja för ett tag sedan och nu är det dags att visa resultatet. :)

Babsans liftkedja - så här funkar det:
Du som bloggläsare ska välja ett av mina kort eller layouter att lifta och sen är det först till kvarn som gäller! Den som hinner först lämnar en kommentar under det här inlägget (där det tydligt framgår att platsen är tingad) och en länk till sin blogg där nästa person ska hämta sin inspiration och där tinga plats, lämna bloggadress osv.

Jag har liftat den här fina layouten som Gunilla har gjort och här är min tolkning:

        

Jag hoppas att just DU vill vara med i liftkedjan och lifta ett av mina alster! :)

1 kommentarer

Gunilla

31 Aug 2008 22:11

Snyyyggt! Får se nu om nån hopppar på, annars kan vi väl lifta varandra i typ ... oändlighet?!

Jag tror nog att det blir en Leila bakar här också snart, låter onekligen smaskigt....

Synd på stövlarna (men det kanske betyder att en sån som jag kan ha en chans att få ner trästockarna) och bra! med jobbet!!! Glad för din skull!!! KRAAAAAAAAAM!

Kommentera

Publiceras ej