Idag har jag bakat Grötbullar, måste säga att det var väldigt kletigt! Stoppade i lite krossade linfrön och solroskärnor också. De blev i vilket fall jättegoda, så jag är nöjd! :)

Har sålt av lite stämplar och ett QK-alfabet, Stiletto, på Tradera, så nu la jag en beställning hos Scrapaddicted på ett nytt alfabet. Den här gången blev det Jacqueline, ett alfabet som jag var väldigt tveksam till till en början men som har växt mer och mer. Tycker om att det är så stilrent. Det trillade så klart med lite mer smått och gott i beställningen också. ;)

Appropå pysselsaker så kom äntligen mitt paket från Magdas idag, pysslare är ju ett otåligt släkte. ;) Blev lite besviken dock då det var Basic Greys - Offbeat som var de mönstrade papperen i det hemliga vårpaketet, då jag redan har hela den serien. Men det var annat kul med, så det ska nog bli bra iaf! :)

Här kommer två layouter jag gjort med papperen jag fick av Gunilla i födelsedagspresent, har två till kvar att visa en annan dag också. :)

          

          

Nu har jag en äppelpaj i ugnen så att den ska bli klar lagom till säsongspremiären av "Så ska det låta". :) Hoppas ni har en mysig fredagskväll! :)