Jag lever, men lilla sötsnöret upptar all min tid. Den lilla tid som blir över ägnas åt att försöka få lite ordning i huset, pyssla, läsa och andas. Internet prioriteras med andra ord inte!

Sitter på lånad dator så jag kan inte visa några bilder heller tyvärr, kanske kommer det en hög med alster lite längra fram. Vi får se. :) Så länge tänkte jag låna en bild från ele på det enda kort jag gjorde till jul och det är inte ens gjort innan jul utan i julhelgen... ;)



Ska försöka uppdatera önskelistan också innan födelsedagen, men jag vet inte riktigt vad jag önskar mig. Har tagit bort saker från den gamla som jag redan har iaf. En sak är säker, jag önskar mig pysselsaker! :) Vad för sort vet jag inte, det har inte fyllts på särskilt mycket här det senaste halvåret. Förutom chicken noodle-alfabetet & bling som jag fick av Gunilla i julklapp, stämplar från Linda i julklapp, stämpel & Pearlmaker från sötsnöret i julklapp och kantstansen jag köpte till mig själv som belöning när jag nått ett viktmål. ;) Överst på önskelistan står iaf en hörnrundare stl medium (min har gått sönder *gråter*) och ett genomskinligt glitterlim. :)