Eftersom jag älskar stjärnor kunde jag givetvis inte låta bli att hoppa på juliutmaningen hos Ett trykk. Kortet blev inte riktigt som jag tänkt mig eftersom den metallicfärgade stämpeldynan jag använde till att maska stjärnor från punchinella aldrig ville torka, men men. De små prickarna är turkos stickles.


         

4 kommentarer

Diana

20 Jul 2009 11:49

Vilket ballt kort!!

Angående födelsedagskalendern så undrade jag om insidan pga att jag också vill ha en sån där kalender, men jag tycker det är svårt att lösa.. Om någon går bort, eller man inte är kompis med den längre så blir det ju fult om man stryker den... Och hur får man till det med de olika dagarna? Jag vill ha dem i ordning, men på en del dagar fyller flera år.. Ja, du hör ju att jag täknt lite på det här, haha! Jag har samma problem med adressböcker..!

Diana

20 Jul 2009 12:50

Hihi, skönt att höra att det är fler som tänker som jag! Så som du skrev kan jag nog tänka mig att göra! Får nog bli mitt nästa BIAprojekt tror jag! (Har ingen egen utan lånar) Tack för input!

Maria

20 Jul 2009 15:35

Snyggt i alla fall, även om det är lång torktid.

Jag är för närvarande lite lat med kommentarer och vi åker iväg på semester emellanåt. Det kommer dagar då det blir mer intressant med bloggen.

Må så gott!

KraM

Åshild

24 Jul 2009 22:54

Så flott at du er med på utfordringen vår! Fint kort også :)Ha en fin helg!Åshild

Ett trykk

Kommentera

Publiceras ej