Några stövlar hittade jag inte på Skopunkten idag, fastän jag prövade hur många par som helst. :( Tydligen ska man bara ha stövlar utanpå byxorna i höst... *suckar* Jag vill ha mina stövlar till kjol och klänning, inte utanpå byxorna! Någon som har tips på var jag kan hitta snygga sådana?

På em hade jag ett långt telefonsamtal med min Linda/Pastellfisken och det fick mig på så bra humör! :) Har verkligen saknat våra telefonsamtal på senaste tiden och så klart att träffa henne. Måste nog packa en väska med pysselsaker någon dag och hälsa på dem i nya radhuset! ;)

Ett sista bidrag till augusti månads bloggparty blev det till sist. Jag nappade på en utmaning hos elsamajarun att skapa med Pridefärgerna. Så här kommer mitt förgglada kort som glittrar lite mer irl! :)

              
Igår firade vi morfar med middag och tårta, kan lugnt säga att vi rullade hem. ;) Jag stannade kvar hemma i soffan på kvällen medan älsklingen och mamma åkte upp och städade på tomten. Jobbar stenhårt på att känna efter var mina gränser är och kunna säga ifrån när det blir för mycket, men det är tufft att handskas med det dåliga samvetet. Har en underbar sambo dock som ställer upp till 100% och stöttar mig fullt ut, han är guld värd! *pusss*

Idag kommer jag stanna inne och städa, målningen är det andra som sköter så bra ute. :) Först blir det dock en tur till Skopunkten för att se om jag lyckas hitta några nya stövlar, inte det lättaste dock. :P

Här är kortet morfar fick igår, färgerna passar bättre ihop irl.

                
I onsdags var jag och besökte jobbet och det gick riktigt bra, helt enkelt för att jag nu vet att jag inte behöver ta något ansvar och göra något där. Kunde t.o.m. "hjälpa till" lite i ett ärende utan att få någon ångest och det är inget litet framsteg det! *stolt* Hoppas att det här håller i sig nu! Efter jobbesöket tog jag ett snabbt varv på stan och shoppade en ny höstjacka! *nöjd* Sen blev det fikadate hos L och lilla T, eller rättare sagt utvecklade det sig till både fika och lunch. *mys* Jag var inte hemma förrän efter fem på kvällen och helt slut, men väldigt nöjd med dagen! :)

Som vanligt när det varit lite för intensivt ett par dagar kommer dagar då jag inte orkar någonting, så igår låg jag helt enkelt i soffan hela dagen. Orkade varken läsa eller sitta vid datorn, utan tittade helt enkelt på avsnitt efter avsnitt av "McLouds döttrar". ;)

Idag har jag haft stora bakardagen då det ekade tomt i fikaförrådet här hemma. Passade på att testa lite fler recept ur "A piece of cake" som jag fick av goaste Gunilla i sommarpresent, en väldigt uppskattad present av både mig och resten av familjen som får smaka! ;) Idag blev det krusbärsmuffins med crumble (modifierat recept från blåbär), kolasnittar, chocolate chip cookies & saffransskorpor. Skorporna är vår nya favorit här hemma, supermumsiga!

Jag hoppade på Gunillas liftkedja för ett tag sedan och nu är det dags att visa resultatet. :)

Babsans liftkedja - så här funkar det:
Du som bloggläsare ska välja ett av mina kort eller layouter att lifta och sen är det först till kvarn som gäller! Den som hinner först lämnar en kommentar under det här inlägget (där det tydligt framgår att platsen är tingad) och en länk till sin blogg där nästa person ska hämta sin inspiration och där tinga plats, lämna bloggadress osv.

Jag har liftat den här fina layouten som Gunilla har gjort och här är min tolkning:

        

Jag hoppas att just DU vill vara med i liftkedjan och lifta ett av mina alster! :)