Mitt i vintern och nyårstider tog jag och scrappade en påsklayout! ;) Men det här kortet har legat länge och väntat på att inspirationen skulle infinna sig, jag har helt enkelt inte hittat några papper som passade. Därför var utmaningen hos Magdas Scrapbooking att lifta Annika så lämplig! :) Jag har verkligen gått utanför mina egna ramar och kladdat med mist, crackle paint, stämplar, silkespapper och vellum. Roligt var det att bara leka och inte tänka så mycket, borde testa det lite oftare! ;)Nu blir det nog inga fler inlägg från mig det här året, gott nytt år på er! :)

Med det här kortet som jag gjort för En liten butik vill jag önska er ett riktigt gott nytt år, hoppas att 2012 för väldigt mycket bra och spännande saker med sig! :)

 

Material från butiken
Cardstock
My Minds Eye, Hazel paperstack 6x6
My Minds Eye, Reindeer Fly
Figurknappar YouDo SnowGlobe
Band med snöstjärnor

Jag kan ju passa på att tipsa om att de där glittriga snöstjärnorna från YouDo som jag är så kär i är på rea i butiken och kostar endast 15 kr/påse! ;)

På fm idag satt sötsnöret och målade bredvid mig i pysselrummet så då passade jag på att scrappa lite. Hittade ännu en tisdagsskiss hos Magdas Scrapbooking och lekte med lite gamla saker jag hittade i mina gömmor och den nya washitejpen jag fick av sötsnöret i julklapp. Den här layouten blev jag faktiskt riktigt nöjd med i all sin enkelhet! :)