Här är första layouten jag scrappat med foton på vårt lilla sötsnöre. Väldigt enkelt; mönstrat papper, penna, glitterlim, pearlmaker och krackeleringslack.

        
Vi fick tillbaka vattnet i fredags em som tur var. Superbra med rörmokare på byn som kan rycka ut i nödlägen så där! Hade inte varit kul att vara utan vatten hela helgen.

I lördags var vi på Ikea igen och shoppade garderober och lite mer plock, en stomme saknades men den tog vi faktiskt hemkörning på (plus några saker till som saknades). Orkar inte åka ända till Sundsvall igen för en garderobsstomme, två gånger på en månad räcker faktiskt. ;)

      
Usch vad handikappad man känner sig utan vatten, man använder bra mycket mer och oftare än man tror. :P Sen igår kväll är vi utan vatten och vem vet när vi får tillbaka det. Vi delar brunn med grannen och han jobbar allt vad han kan för att se om det går att lösa. Spännande om vi blir utan vatten hela helgen och längre än så... :P Lite tur då att vi ska till Ikea imorgon för att köpa garderober och blir borta hela dagen!

Nu ska jag ut och gå för att förlänga tiden sötsnöret sover i vagnen, det går inte lika bra att sova om vagnen står still... ;)

Lägger upp en layout jag gjorde för ett tag sedan, kan vara gjord efter en skiss hos "Veckans skiss" men jag kommer inte ihåg.