Tänk, om ett år får jag själv fira mors dag med ett alldeles eget barn och min underbare älskling! <3 Har så svårt att förstå det trots den lill* krabaten som har disco i min mage! ;) Just nu känner jag mig bara tjock, men det brukar kännas bättre de dagar det inte är så varmt.

Idag är det dock min egen mor som ska firas, hon kommer få en mjuk och go dyna till solstolen och det här kortet som är gjort till en av jubileumstävlingarna hos I min garderob. En färgutmaning med: brun, turkos & orange.

                

Maten igår blev verkligen supergod, älsklingen var mer än nöjd att få middag på "Restaurang Lina" som någon annanstans! ;) Det blev ugnsbakad lax i hummersås och ljummen potatissallad. Tack Linda för tipset om potatissalladen, den var riktigt god och kommer tillagas fler gånger i sommar! :)
Idag är det riktigt fint och härligt sommarväder, precis som det brukar vara när ällsklingen fyller år! Hipp Hipp Hurra! :) Själv är jag inte på topp idag, har haft ont i huvuet och mått illa större delen av dagen. Har därför inte varit så sugen på att vara ute i solen utan varit inne och vilar istället. Nu håller jag på att laga en förhoppningsvis god middag till älsklingen och mig, det blir ugnsstekt laxi hummersås med ljummen potatissallad. Nya oprövade recept båda två, så det blir spännande. Återkommer en annan dag med länkar om det blir gott! :)

Hittade en layout jag gjorde för säkert en månad sedan som jag inte visat, så ni får se den nu istället. Min mage är bra mycket större än så där nu kan tilläggas... ;)

       

Hoppas ni har en lugn och mysig pingsthelg! *kram*
Idag har jag inte fått mycket gjort överhuvudtaget! :P Sov tills klockan var över åtta, gårdagens träff tog tydligen musten ur mig. Inget ovanligt iofs, men jag hade nog hoppats på att ha lite mer energi över idag.

Jag höll ju på att glömma; tjohooooo! :) Jag skrapade inte ihop särskilt många poäng i Stellas Scrapjakt men jag lyckades tydligen vinna en av vinsterna de lottade ut, vad glad jag blev!  :)Ska bli spännande att se vad vinsten är, det är alltid kul med lite påfyllning av pyssel särskilt när man har köpstopp som jag har! Efter mitt strul med Fk fick jag bara sjukpenning för 10 dagar, inget man blir fet av direkt. Resten av pengarna kommer givetvis, men jag vet inte när. Så det är inte mycket att göra, tur att älsklingen har en fast inkomst iaf så vi kan betala räkningar, lån, mat etc. Sen tror jag inte att vi blir utslängda pga att vi inte betalar hyra eftersom vi bor hos mina förldrar... *fnissar*

Här är ett kort jag gjorde för ett bra tag sen till en vän som fyllde år i början av maj. Och ser ni, jag har faktiskt använt en råtta på kortet! Kors i taket! *chockad* ;)