Det var så många roliga utmaningar på Scraplagrets cc att jag hoppas jag hinner med ett par till imorgon, det är dock svårt att få tiden att räcka till med påskfirande, fint väder och två små barn. Jag har hunnit med två till förutom one layer-utmaningen och har ett fjärde bidrag på gång. Måste bara vänta på lite solljus för att kunna fotografera. :)
 
Här är iaf mitt bidrag till utmaning #4, ett kort med minst en motivstämpel från Magnolia på temat vår. Jag letade fram min favoritpåskstämpel från Magnolia, prickarna på ägget har förutom färg fått lite 3d-lack på sig. Ägget sitter på 3d-kuddar-. Bakgrunden på kortet är gjord med distress stains och fjädrarna är gjorda av washi tape.
 
 
 
Här är mitt bidrag till fjäderfestivalen hos Pyssloteket. Kravet var ett påskalster med minst en fjäder i någon form. Jag gjorde ett par washi tape-fjädrar och lekte med bakgrunden med distressdynor, en stencil och en textstämpel. Nu har jag upptäckt hur roligt det är att leka med färg i olika former och vill bara ha mer och mer distressdynor, distress stains, distress Paints, mister, stencikler och bakgrundsstämplar! :)
 
Eftersom det är fullt tillåtet med röstfiske så får du gärna gå in och rösta på bidrag nr 9 här senast den 7/4! ;)
 
 
Idag kom det ut ett nytt nummer av Allt om Scraps Inspirationstidning, missa inte det! :)