Om jag hade lite pysseltid förra veckan så vet jag inte hur man ska beskriva den här veckan. ;) Jag ska försöka slå in de sista julklapparna nu innan jag ramlar i säng och hoppas på mer sömn än föregående natt. Lillasyster är inte riktigt med på det här med dag och natt alla gånger... ;)
 
Jag lyckades iaf få till mitt sista bidrag till Hobbyworlds decembertävling som fick bli en bag-in-a-box. En enkel men väldigt effektfull paketinslagning! :)
 
 
 
 

 
 
 
När jag var liten hade min familj alltid som tradition att klä granen kvällen före julafton. Nu när jag är vuxen och har egna barn kan jag skapa mina egna traditioner och jag vill gärna suga på karamellen lite längre. ;) Därför klär vi julgranen helgen före jul så att vi får njuta av den en hel vecka innan också. :) Förra året kom mina föräldrar och klädda julgranen med min dotter.
 
Lotta utmanade mig att embossa på en layout, så det passade jag på att göra med den fina julgransstämpeln. Den, korsstygnshjärtat, snöflingorna och textstämpeln kommer från Docrafts Urban Stamp Home for Christmas Baubies. Jag har även stämplat med stjärnorna från YouDo Background Playful, allt med olika distressdynor. Det mönstrade papperet är fram och baksida på Lilybee Christmas Cheer Peppermint och de små flaggorna är från Lilybee Christmas Cheer cardstock stickers.
 
Den här veckan är en av veckans varor ett underbart kit med My Minds Lost and Found 3 Oliver. Jag har använt papper från pappersblocket och de underbara enamel som ser ut som små bubblor. På bakgrunden har jag först använt stencilen Ranger Dylusions starry starry night med distressdyna och sedan stämplat med YouDo Background Playful.