Idag blir jag hela 30 år! :) Dagen började väl inte jättebra med lite sömn, men jag börjar bli rätt van nu att sötsnöret stökar på nätterna... Har haft en bra dag resten av dagen. Tog flexledigt efter lunch och skämde bort mig själv med lite klädshopping, det hör absolut inte till vanligheten! Sedan fick jag skjuts hem av lillebror och kunde njuta av lugnet en stund innan resten av familjen kom hem. Har dessutom avverkat ett avsnitt vardera av Grey's anatomy och Private Practice ikväll, så jag klagar inte på min dag! ;) Tror jag struntar i att städa och sätter mig i pysselrummet en stund, får hoppas att morgondagens gäster inte tittar allt för mycket på röran och dammråttorna... ;)
Fortsätter med layouter som gjordes på pysselträffen, här har jag använt de fina MME-papperen jag fick av Karin. :) Den söta tjejen på bilden är Matildas goa Alva, längtar efter dem båda två! <3

Jag tror knappt jag pysslade alls på hele förra veckan, men nu kliar det i fingrarna igen! :) Ska skynda mig att sätta mig i pysselhörnan en stund nu och hoppas att sötsnöret vill sova en stund till!

Vad passar bättre på Alla <3 Dag än en layout i kärlekens tecken gjord efter en skiss hos Magdas för någon vecka sedan. Märks det att Shrek är sötsnörets favoritfilm och att det efterföljande karaokepartyt fastnat med en liten trudelutt? ;)