Den senaste tiden har varit kantad av sjukdommar och brist på ork här hemma hos oss och det känns knappt som att jag suttit i pysselrummet under den senare delen av december. Men idag lyckades jag faktiskt färdigställa en layout till decembertävlingen hos CiLi in Papers där temat är mixed media. Jag har lekt med stämplar, distress ink, distress stains, gesso, mist, papper från MME Cut & Paste och dekorationer från Freckled Fawn.
 
 
 
 
God jul på er allihop! Jag försöker njuta av ledigheten och bli frisk från en envis förkylning som drabbat familjen och jag ahr faktiskt knappt koll på vilken dag det är. ;)
 
Jag passar iaf på att lägga upp mitt bidrag till You Do's fjärde julutmaning - Share the Christmas Spirit nu när jag faktiskt sitter vid datorn. Jag dekorerade en liten plastask fylld med julskum och en tillhörande tag som gavs bort till sötsnörets simskolefröken i julklapp och tack för terminen.
 
 
 
Jag har ju glömt bort att visa layouten jag gjorde när vi hade korktema hos Allt om Scrap för ett tag sedan. Det mönstrade papperet och halvpärlorna kommer från Inkido.