Tittar bara in en snabbis... Sötsnöret var väldigt hungrig inatt vilket innebar lite sömn för mig, idag är hon istället trött och inte sugen på mat. Ingen bra kombination med trött mamma och kinkig bebis... :P


Scrapptorget har en utmaning som går ut på att inspireras av en OLW-ostkrokspåse. Den vita bakgrunden, härliga färgerna, cirklarna och texten längs med cirkeln inspirerade mig att göra något jag väldigt sällan gör, scrappa en layout utan mönstrat papper. Det var en rolig utmaning och en chans att få undan ännu en av magbilderna som ligger oscrappade seadn graviditeten.

När jag var hos Gunilla skulle jag få en liten snabbkurs i att göra distressrutor, och snabb blev den allt... ;) Sötsnöret var inte alls samarbetsvillig och ville inte somna, sedan sov hon bara en halvtimme. Han pröva på att föra ett försök och det blev inte särskilt lyckat, men det var roligt iaf. Tack vännen för att jag fick prova! :) Tog och gjorde ett kort med rutan iaf, men blev inte direkt nöjd med resultatet. Det känns bara rörigt och jag vet inte... :P Men men, jag visar det iaf.


Fick en beställning på ett stilrent kort till ett vinterbröllop.