Jag hittade inspiration på Pinterest till att göra små söta "prislappsklädnypor" som sötsnöret har när hon leker café. Klädnyporna dekorerade jag snabbt och enkelt med washitejp och chalkboarsstickers.
 
Jag har ju glömt bort att visa resten av min alster för YouDo. En liten fågelholk fick det bli också med härligt färgglada papper, washitejp och en blomma. Den lilla asken hålls ihop av ett snyggt dekorgem.
 
 
 
 
Jag hoppas att ni har haft en riktigt bra påskhelg! Vi har mest tagit det lugn och städat och fixat här hemma, det är massor kvar att göra men vi har iaf stökat undan några saker som hängt över oss länge och det är så skönt! Jag har dock tappat pysselfarten rejält och det känns knappt som att jag varit in i pysselrummet den senaste veckan. :P Det ligger pysselgodis och väntar som jag knappt ens har fingrat på och än mindre pysslat med, så brukar det inte gå till här hemma hos mig! :( Försökte iaf locka fram kreativiteten genom att leka lite igår kväll, men då blev det inte mer än en bakgrund. Jag färgade in ett papper med tre olika nyanser distressink och embosaade sedan med hjälp av min nya embossingdabber, en stencil och genomskinligt embossingpulver.
 
Idag lyckades jag faktiskt få till ett kort och ha roligt på köpet, hoppas nu bara det håller i sig! :) Jag gjorde ett bidrag till aprilutmaningen hos Hobbyworld där utmaningen var att göra ett valfritt alster som för tankarna till påsken. Jag tog fasta på färgerna, fjädrarna och en liten pippifågel. :)
 
 
Fågeln har jag färgat in med guldfärgat inka gold även om det syns väldigt dåligt på bilden. Den nedersta tejpen är härligt glittrigt guldig och även blingstenarna är gulkfärgade. Textstämpeln är från Technique Tuesday.