Jag insåg att det är ju faktiskt sista april idag och jag har glömt att ladda upp mitt bidrag till Lillblommas april-tävling, en skiss som absolut föll mig i smaken! :) Jag har ju scrappat rätt lite på senaste tiden och är därför lite sen att haka på trender, men här har jag fått dit både en trådhärva och konfetti. :)

 

Älsklingen har jobbat hela helgen och jag har varit rejält sliten efter jobbveckan, det blir dock inte mycket till återhämtning med en tjurig 2,5-åring. Men jag uppskattar våra stunder tillsammans och vi har iaf bakat bröd idag, mumsiga grötbullar. Jag kommer inte ens ihåg när jag bakade bröd sist... :P

Scrappandet gick dock bra mycket lättare idag än igår och riktigt roligt hade jag! :) Jag har tolkat skissen hos Veckans skiss, från början tyckte jag att den var svår men när jag väl kom igång gick det av bara farten! :)

 Nu ska jag sätta mig en liten stund till i pysselrummet tänkte jag och göra ett kort med spillbitarna som ligger kvar efter dagens layout! :)

I fredags fick jag hem ett mumsigt paket med scrapgodis som jag beställde för ett bra tag sedan, en massa fina papper var det. :) Jag har ju inte haft någon inspiration på länge, men två layouter har det blivit i helgen iaf. Som vanligt när jag inte scrappat på länge får jag värka fram den första layouten och blir sällan särskilt nöjd, men en layout blev det iaf! :)

Jag har scrappat efter den snygga skissen hos Magdas Scrapbooking.