Har tränat lite mer idag på att utsätta mig för jobbiga situationer. I måndags var jag på jobbet en sväng och gick dessutom på stan. Idag var jag på stan ca tre timmar, det kryllade av festivalsugna & shoppingglada människor. Som pricken över i var det fel på bussen och värmen var på för fullt på elementen, ingen ideal bussresa med andra ord för en åksjuk stackare som jag. Kom hem välbehållen men väldigt sliten, så resten av dagen har mest spenderats i soffan tillsammans med älsklingen och "Journeyman".

Är pysselsugen men sängen hägrar, dessutom måste jag redigera och skicka iväg foton för framkallning och det är ju bara sååååå tråkigt. :P Önskar att någon kunde göra det åt mig så jag bara kunde få sätta mig och scrappa istället! Ja, jag skulle förstås behöva lite mer tid och ork också, men men... ;)

På måndag morgon blir det gjutning och min underbara lillebror har lovat att försöka ta semester för att hjälpa till! Är så lyckligt lottad som har en sådan fantastisk familj! <3

Så här i sista stund lägger jag upp ett bidrag till bloggpartyt hos Leamon, jag har liftat den här fina layouten vilket jag tror syns väldigt tydligt.

      
Tidigare i veckan var jag på Rusta och vad hittade jag inte där om inte mitt efterlängtade kakfat! Tjohoooooooo! Så nu har jag ett fint grönt trevåningskakfat som får packas ner och vänta på att vi nyggt ett hus att ställa det i... :) Måste bara säga tusen tack till sötaste ele som gjorde sig omaket att kolla nere hos sig efter ett, du är en ängel! *skickar en bamsekram*

Vi hade hoppats på att få gjuta plattan den här veckan, men det blir först på måndag. Håll tummarna för att vi har vädret med oss då är ni snälla! Det blir många slitiga timmar på tomten, men förhoppningsvis blir det bra också.

Jag mår inte på topp för tillfället och återkommer med lite pysselbilder en annan sag, nu är det dags att sova! *vinkar god natt*
Idag var det åtta år sedan jag träffade min älskling och sedan dess har det varit vi! <3 Klart det inte varit en dans på rosor hela tiden, men när är livet någonsin det... Något firande har det inte blivit, men minst lika många pussar som vanligt skulle jag tro! ;) Är iaf sååååå glad att han är min! *slängkyss*

          

Sen jag uppdaterade sist har vi mest jobbat på tomten, jag har pysslat lite och läst en del. Avverkat två böcker till av Anna Jansson och nu vet jag inte riktigt vad jag ska läsa härnäst. Har en del böcker som väntar, men kan inte bestämma mig. Kanske får ta och ladda mp3-spelaren med "Sjöjungfrun" istället. :)

I lördags var sötaste Anna här och hälsade på, så kul att träffa henne igen! Tiden bara sprang iväg och efter några timmars surrande, lunch och snabbfika så var vi rätt trötta båda två. Men mysigt var det med storfrämmande så där! :)

             

Visar framsidan på kortet älsklingen fick idag, insidan behåller jag för mig själv! ;) Gjorde ett flip flop-card, enkelt och kul att göra lite mer av kortet än vad jag brukar.