Var sugen på att göra ett kort med min söta nallestämpel och passade då på att göra ett bidrag till Sukkersötts skissutmaning.

          

Idag har vi städat och fixat lite här hemma. Bakade grötbullar och mumsade sedan rykande färska från plåten med hemgjord krusbärsmarmelad och ost. *mums* Sötsnöret har varit ute och åkt pulka för första gången, det tyckte hon var kul! :)

Jag lovade Marita en bild på sötsnöret i den fina klänningen hon fått, så här kommer den. Tänk att hon redan har stl 74, hon växer verkligen så det knakar! Ni får då även se resultatet av hur det blir när man ska försöka klippa luggen på ett litet yrväder... ;)

      
Jag har som sagt pysslat, men inte haft någon möjlighet att ladda upp bilder förrän nu. Därför har jag ett gäng alster att visa, har dock inte fixat till bilder på alla ännu så de kommer lite pö om pö nu framöver.

Det började klia rätt rejält i scrapfingrarna när julen var över och vi börjat komma något så när i ordning. Jag dök då ner i flyttkartongerna och letade fram tillräckligt med saker för att slänga ihop en layout lite snabbt. :)