Igår var jag till bm och nu är Curt äntligen fixerad, några tecken på att h*n vill komma ut kan jag dock inte märka. H*n trivs nog så bra i mammas mage så! ;) På em uträttades en hel del med ärenden och jag var helt slut när vi kom hem. Så det blev tidig kväll för mig och jag känner mig trött även idag, viljet iofs inte är något ovanligt nu för tiden... ;)

Idag har jag beställt en ny soffa till vårt vardagsrum från Mio Möbler. Det blir en svart sådan här fast med smalare armstöd (soft), tror att det kommer bli toppenbra! Som tur är så var det 6-8 veckors leveranstid, så vi hinner förhoppningsvis bygga klart vardagsrummet innan vi hämtar hem soffan. ;)Här är ett kort jag gjorde för ett tag sedan och skickade till Gunilla. Använder sällan den här stämpeln, men den är ju sååååå söt.

     
Ja, då menar jag KAOS som i Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje. Denna award fick jag i brevlådan igår från min goa Gunilla. Ett jättefint kort med ord som värmde och läckra clearstamps från Prima. Tusen tack vännen. <3

Vad innebär då KAOS, jo:
"KAOS står för Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje. En levande logga som sänds till någon man uppskattar, men istället för att ha den digitalt, skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare. Den som får ska i sin tur skicka vidare egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar. Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem. På dessa ska ens egen stil eller specialiteter finnas med. Varje KAOS-award innehåller titeln "KAOS - Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje" samt skaparens eget namn. Storlek på kortet skall vara 10x15cm, sedan kan man givetvis fota/scanna awarden och blogga om den också. På så vis blir awarden ett digitalt minne, men också något man kan fysiskt spara och titta på. I bloggen utser man också nästkommande TRE KAOS-vinnare. Kanske skriva en liten förklaring om varför dessa fått awarden, eller bara lämna länk till dem."

Här är det fina kortet jag fick från Gunilla, bilden har jag lånat från hennes blogg. Bilden gör det dock inte rättvisa, det är mycket finare irl!

           

Vilka jag skickar vidare awarden till kommer jag berätta sen när jag är klar med korten, har faktiskt gjort ett redan nu på fm. Kul att det sparkade igång kreativiteten lite, för just nu har jag inte så mycket ork över till just någonting känns det som.
Än så länge har vi klarat oss från regn idag med, skönt! Nog för att jag helst inte vill ha tokvarmt nu (fixar inte det med min tunga kropp), men jag börjar bli lite le på det här tråkiga vädret. Det som är bra är att man inte känner att man borde gå ut iaf, utan i lugn och ro kan stanna inne! ;)

Igår köpte jag två randiga grön-vita kuddar med bollfrans på sidorna (80 kr för två stycken, jag tycker om rea) & två gröna grytlappar med vita prickar till vårt nya gröna kök. Längtar såååå tills huset blir klart och vi kan flytta in. Just nu går det inte riktigt vår väg med sjuk snickare och såg på villovägar, men förhoppningsvis vänder det snart. Vi sitter ju inte i sjön och ska sanningen fram skulle jag inte orka med en flytt just nu heller. :P

Här kommer layout nr 2 med material från Cocoa Daisy-kitet. Har inspirerats av Babsans skiss, gjorde ett misslyckat försök tidigare men det gick mycket bättre när jag gav mig själv mer fria tyglar! :) Layoten handlar om när min kära vän Lindas son döptes och jag fick den stora äran att bli gudmor! <3