Idag har vi haft en lugn dag hemma, bara myst och lekt. Kände mig rätt sliten efter gårdagen och behövde ladda batterierna. Sötsnöret fick leka med sin moffa på fm och båda två verkade så nöjda med det. :) Ikväll åt vi en riktigt mumsig middag bestående av helstekt fläskfilé. ruccolaolja, couscoussallad och marinerade champinjoner. Är så mätt och trätt nu, lär väl somna i soffan framför filmen... ;)

Hittade en guldgruva med inspiration hos Creative Scrappers och har här tolkat en fin skiss, den hundrade närmare bestämt.

 

 

Hoppas ni har en riktigt trevlig valborgsmässoafton! *kram*

Jag fick en jättefin present med posten nu i veckan, superfina vantar i mina favoritfärger! Tusen tack ele för de fina vantarna och kortet! :) Bilden har jag helt fräckt lånat från eles blogg. ;)

Inatt sov sötsnöret hela natten, så himla skönt! Hon vaknade 05.40, åt och sov sedan 45 minuter till. Sådana nätter tar jag gärna lite oftare! ;)

Nu har vi varit på öppna förskolan hela fm, sötsnöret slocknade i bilen på väg hem och jag skulle inte ha något emot att sova en stund jag med... Det blir lite mycket med allt stök och stoj, men men. Gjorde hand- och fotavtryck idag, får hämta upp gipstavlan en annan dag för den hann inte bli klar.


Gunilla har en tävling i sin blogg med en snygg skiss, jag ville givetvis vara med att tolka! :) Måste ta och framkalla kort snart så jag har lite andra kort att scrappa än när sötsnöret bara var några dagar gammal.