Just nu verkar det inte bättre än att jag håller på att bli förkyld igen. *suck* Hostar, värk i bihålorna, ont i öronen och trött, trött, trött. Har spenderat större delen av dagen i soffan, försökte pyssla lite men orkade inte lång stund. Jag som skulle få besök på torsdag för pysseldate med Lina, just nu ser det inte så ljust ut för det tyvärr. :(

Fick sms imorse om att en kär vän fått en liten dotter inatt. Stort grattis Maria (om du läser här)! :)

Lyckades iaf scrappa klart layouten jag påbörjade igår om min goa vän Linda . Papperen jag använt är de underbara Offbeat från Basic Grey. När jag pratade med Linda idag på em blev jag grymt shoppingsugen, det är nackdelen med att ha en lika pysselgalen vän som sig själv! *fnittrar*

           

Nu tänker jag krypa ner i sängen. Sov så gott!
Idag dök det upp ett kuvert i brevlådan med texten "Du som är van att göra mycket men få lite". Precis så känner jag för mitt jobb, kanske inte så konstigt med andra ord att jag inte vill tillbaka dit. "Gör tvärtom" fortsatte texten. Det vet jag faktiskt inte hur jag ska kunna göra, några förslag?

Har gjort en ny variant på kylskåpsmagneterna jag gjorde i påskas. Tyckte inte att det passade så bra med pastellfärger nu, så därför får lite mer höstfärger ta deras plats. Åter igen har jag använt mig av Lindas söta stämplar från Panduro, tycker att ugglan är helt underbar! Måste nog åka och hälsa på henne snart igen så jag kan låna dem igen... ;)

           
Nu på kvällssidan ringde M och drog ut mig på promenad. Välbehövligt, men rätt kallt i blåsvinden. Vi gick upp till huset fram och tillbaka och som vanligt glömde jag nyckeln, men det har ju inte hänt så mycket inne än ändå.

Har suttit och pysslat lite ikväll och inser hur väldigt gärna jag vill ha en snirklig fin grattis-stämpel! Förstår inte varför jag aldrig köper en, men jag kommer aldrig ihåg att jag så väldigt gärna vill ha en förrän jag sitter där och behöver den... :P Någon som har tips på var jag kan hitta en fin, gärna omonterad?

Har surfat runt lite och tittat på allt fint som andra skapar. Alla verkar utvecklas så mycket och själv känns det bara som att jag står och stampar, kommer ingenstans. :( Så många fina tekniker och så mycket fint, men ofta har jag inte sakerna för att kunna pröva. Ingen som kan hålla "prova på"-kurs för mig så jag får lite ny inspiration? :)

Härom veckan gjorde jag två enkla minialbum med bilder på älsklingens brorsdotter, slog in dem och gav bort dem till svågern och svärföräldrarna. Eller rättare sagt så skickade jag med dem med svågern när han skulle hem. Vet inte hur de togs emot mer än att svågern tyckte det var fina kort på X (dottern), hur jag nu ska tolka det. ;) Visar bara framsidorna eftersom jag inte vet om de vill att jag visar bilder på lilltjejen.Det här kortet gjorde jag till farmor som har bältros, mamma var dit till henne idag med lite mat, en bukett rosor och kortet.