Jaha, då var 2007 snart över. Förstår inte riktigt vad som har hänt, det har verkligen gått superfort och väldigt upp och ner. Pysselmässigt har det dock gått väldigt uppför, både med antalet alster och mängden pysselsaker! ;) Det är det här året jag har börjat scrappa på riktigt känns det som, åtminstone har jag fått upp farten, skaparglädjen och vågar mer. Hur mycket tid jag kommer att ha över till att pyssla 2008 återstår att se, men jag ska iaf se till att försöka pyssla mer istället för att sitta bort en massa tid vid datorn. :)

Har sett många som summerar året med en 10-i-topp-lista och kunde inte låta bli att gå igenom min skörd, men det är ju så svårt. Så här kommer 10 av de layouter som finns bland mina egna favoriter, utan inbördes ordning. :)

image5

image6

En dubbel-LO (sida 1)
image7

(sida 2)
image8

image9

image10

image11

image12

image13

image14

image15

Gott nytt år på er, hoppas ni har ett bra 2008 framför er! :)
Ja, då kommer då mitt sista bidrag till Peterlinas CC. Tror det får bli mitt sista bloginlägg för dagen också... ;)
Utmaningen var en skiss för kort och jag blev nöjd med resultatet! Fick med så mycket "Lina" jag kunde; färgglatt, stjärnor, cirklar, dymo och glitter! ;) På de stämplade stjärnorna är det dessutom 3d-lack, men det syns tyvärr inte här.

                       image4
Jag lyckades ta mig ur morgonrocken och placera mig vid pysselbordet till slut. Målet för dagen var en LO och ett kort, resultatet blev 3 LO:s och ett kort! :) Känner mig mer än nöjd! Sen blev en av layouterna totalt misslyckad, men det får bli en sådan där jag sätter in i albumet och glömmer bort. De andra två och kortet kommer ni iaf få se.

Jag fortsatte med Peterlinas CC och gav mig på en 12*12 LO-skiss, men gjorde den i 8*8. Blev riktigt nöjd med den faktiskt, men det kanske mest beror på att det är den älskade vovven som fick vara med! Det är mammas och pappas hund som tyvärr fick lämna oss i höstas.

                 image3