Försöker koppla bort jobbet efter en hektisk arbetsdag, nu är jag ledig i fyra långa dagar och det ska bli så skönt! Får se hur mycket sömn det blir med sötsnöret som bara hostar och hostar, men det ger väl sig. På lördag ska jag, mamma och lillebrors flickvän på en tur till Ikea, ska bli mysigt med en riktig tjejdag! :)

Jag kom mig aldrig för att visa påskkorten innan påsk, men här kommer den. Den söta lilla påskharen från Pink Cat Studio fick vara med på alla! :)

 

 

Och så en liten enkel tavla som stått i köksfönstret under påsken.

Jag hittade en tävling hos GALLERRY där man kan vinna ett presentkort värt 300 kr från LyxigaPlåtburkar.se. Om jag vann skulle jag använda det till mina favoritplåtburkar från Derrière la porte/Dixie, men det finns även retro prylar från Cabanaz. Du behöver inte alls vara med och tävla, för då ökar mina chanser att vinna! ;)

Idag har både sötsnöret och älsklingen var hemma med förkylning, själv har jag haft tokmycket att göra på jobbet som vanligt i månadsskiftet. Ska dock vara föräldraledig både frdag och måndag, det ska bli så skönt med ytterligare en långhelg! :)

Hittade en så härlig skiss på Pencil Lines för ett tag sedan och blev faktiskt riktigt nöjd med resultatet. Färgstänk fungerar alltid! :)