Det blev bara ett endaste påskkort i år, det jag gjorde till Studiosix10s blogg. Gör inte lika mycket kort nu för tiden, främst för att det är så jobbigt att färglägga... :P Kanske borde ta och prova de där ProMarker-pennorna alla pratar så gott om, men för det krävs orken att hälsa på någon pyssling och den finns inte riktigt just nu. :P Får fortsätta scrappa mina layouter ett tag till, iaf tills jag mår bättre.
 
           image50
Idag kom älsklingen hem med ett påskägg fullt med choklad som han fått på jobbet. Tyvärr fick jag ju rensa bort en hel del med nötter i, men det blev några bitar kvar till mig att mumsa på... :)

Här kommer en layout jag gjort efter en skiss på Veckans skiss.

                  image49
Det ser ut att våra underbart vinterväder idag med, strålande sol och ca 16 grader kallt! :) Sitter och väntar på att jag ska bli hungrig så jag kan äta lite frukost, sen blir det nog en långpromenad. Tror det får bli lite varmare innan jag går ut dock. :)

Tänkte jag kunde visa upp ett par tävlingsbidrag jag gjort på slutet, tävlandet i sig är mest för inspirationen. Vinnandet får andra stå för, det roliga är att se alla fantastiska tolkningar och underbara bidrag! :)

Den första var till Scraputmaningens påsktävling. Har gått och fnulat på den här layouten länge och som ni säkert ser kommer en del av inspirationen från "I en annan del av Köping", iaf från musiken! :) Är faktiskt riktigt nöjd med den och framförallt var det skönt att få ut mina tankar!

image46

Den andra layouten var till en scraplift-tävling på Hildas Rum och kommer att hamna i Husbyggar-albumet. Tänkte försöka hålla det rätt enkelt.

image47