Idag har jag varit en snabbis på stan och uträttat lite ärenden samt handlat mat. Fyndade lite gardiner på överskottsbolaget till vardagsrummet, så nu har vi något att hänga upp när det väl blir klart. Det får duga till en början iaf, så får jag lägga ner lite mer tid och tanke bakom det sen när vi är på plats.

Ikväll blir det middag i lugn och ro, sen får vi se om det blir en fika hos Anna med familj. Kanske ett besök till majbrasan också och isf lite kolbulle till kvällsfika. :)

Här är sista bilden på de bidrag jag gjorde till MiMa's cybercrop, utmaningen var att göra ett kort i annorlunda form. I den här kombinerade asken/grattiskortet ligger en del av Annas födelsedagspresent, tror att det är riskfritt att hon inte hinner titta här nu då hon säkert har fullt upp med middagsstök. ;) Bilder på själva presenten vågar jag dock inte lägga upp, det kommer en annan dag. :)

          

Hoppas ni får en mysig valborg! *kram*
Jag blev så glad när jag surfade in i MiMa's blogg nu ikväll och såg att jag fått hedersutnämning av DT-medlemen  Jenny för min doodling-layout om Curts första presenter! Det värmer att läsa en så go kommentar om min layout och att bli omnämnd på det viset! Stort tack! :)

Annars går det lite framåt här, idag har jag faktiskt tagit mig ut på en liten promenad och färdigställt ett projekt på symaskinen! Jag är glad för de små framstegen! *ler svagt*

Papperspysslet har jag inte rört på flera dagar, men som tur är har jag några alster från helgen kvar att visa. Jag har bestämt mig för att scrappa magbilderna till både gravidalbumet och 2009-albumet, så det kommer komma dubbla layouter med samma tema och bild men olika format och utförande. Idag visar jag två layouter till gravidalbumet. 

          

         
Min energinivå är väldigt låg för tillfället och tårarna bränner bakom ögonlocken mest hela tiden, kunde ha det roligare med andra ord. :( Har haft en del sammandragningar idag och har svårt att slappna av så de slutar. Det blir med andra ord inte mycket gjort annat än att vila här. :P

Förra veckans utmaning på Stellas Scrapjakt var att använda något man tycker är fult och har försökt använda många gånger men misslyckats och göra till något fint. Jag tog en bred spets jag aldrig riktigt tyckt om och aldrig lyckats använda och lät den vara ganska framträdande på min layout. Använde dessutom QK-hjärtat jag tyckte var så fint när jag köpte det, men nu ligger det bara och samlar damm. Blev riktigt glad idag när jag loggade in på forumet och såg att jag lyckats kamma hem några poäng den här veckan! :) Blev lite sporrad att vara med även den här veckan, trots att jag inte har någon aning om hur jag ska tolka utmaningen eller hitta inspiration & energi till att göra den.