Känner mig inte vidare pigg idag. Försöker mota bort en begynnande mjölkstockning, fryser om tänderna och är bara så trött. Att det sedan bara regnar gör inte saken bättre... :P Önskar någon skulle komma hit med en stor chokladkaka eller lösgodispåse och vara barnvakt åt sötsnöret någon timme så jag fick krypa upp i soffan med deckaren jag håller på med nu och smaska godis! :) Men det lär nog inte hända...

Här är bidrag nummer tre till SuperDuper2, en skissutmaning.

 Sådana här dagar önskar jag verkligen att vi hade en gräsmatta eller iaf en altan att vara på, men men... Tur jag har fötter så jag kan knata iväg med vagnen till ställen där det är trevligare att vara på än vår grusplan. ;) Nu ska jag luta ner mig i soffan och börja på en ny bok, måste passa på medan sötsnöret sover en stund. :)

Här är mitt andra bidrag till SuperDuper2, en liftutmaning.Jag hann med två stycken bidrag till Svensk Scrapbookings CC idag med, fastän jag inte trodde att jag skulle hinna något. :) Det här kortet är till en utmaning där man skulle ha med sju olika sorters blommor, varken mer eller mindre. Ett snabbt kort där mycket av materialet låg kvarglömt på pysselbordet efter andra projekt.