Behöver lite energipåfyllning nu, jobbet bara suger energi ur mig för tillfället. Men det löser sig nog, det är ingen fara. Önskar bara att det fanns lite mer ork och lust att göra något kvar när jag kommer hem på kvällarna! :P

Idag spran jag på stan en sväng innan jag tog bussen hem. Köpte en t-shirt till älsklingen och fyndade på Lindex rea med en rabattkupong till sötsnöret, två tröjor och en tunika för 129 kr! :) Köpte en påskig kökshandduk på Åhlens också, så den får väl räknas som att den var till mig. ;)

Den här layouten gjorde jag också när jag hade pysseldate med Linda i slutet av februari. :)

Idag sken vårsolen så härligt, men jag hade lite svårt att njuta av den eftersom stressen från jobbet inte riktigt ville släppa taget. Ibland har jag svårt att inte bli tagen av alla människoöden jag möter... :P Hann iaf springa i ett par affärer idag och shoppa till sötsnöret. En ny tröja och ett set med halsband & armband blev det, inbillar mig att jag ska få ha mina egna i fred då... ;)

Här är en layout jag gjorde i slutet av februari, det mesta av materialet är från ett vinstkit från Stellas.se. Med lite orange piggade det upp layouten och blev mer passande en liten krabat! :)

   
Önskar mig lite lugn och ro på jobbet så jag hinner ifatt och kan få ha kvar lite ernergi tills jag kommer hem på kvällarna också, men vid månadsskiftet är det alltid så här. :P Det blir dock inte så mycket pysslat, tur jag har en del "gammalt" att visa... :)

När jag fyllde år fick jag några underbara Echo Park-papper med matchande cardstock av Gunilla, så här blev mitt första alster med dem! Även den lilla QK-taben & washitejpen ingick i presenten som för övrigt var galet generös, precis som Gunilla själv! <3