Jag missade första delen i Scrapgalens adventsutmaning, men tänkte att jag skulle göra ett bidrag till del två iaf! :) Utmaningen går ut på att göra ett kort eller en layout med delar av en julsång på. Jag lånade en så söt renstämpel med tillhörande dies från Linda och här kommer ett första kort med den.

 

    

Ikväll har jag kört bil alldeles själv för första gången och dessutom med sötsnöret med i bilen, det var rätt läskigt måste jag säga! ;) Men det är en sådan frihet att ha körkort och faktiskt kunna åka någonstans själv, även fast det är läskigt! :D

Den här layouten gjorde jag efter en skiss hos Magdas Scrapbooking för ett tag sedan, men det var väldigt svårt att få en bra bild av den. Jag har maskat cirklar till bubblor och sedan sprayat med glimmer mist.

 Passar på att skicka med ett meddelande till Gunilla -> Jag lovar att jag ska uppdatera önskelistan snart, jag orkar bara inte ikväll! :)

Den sista utmaningen var valfri, bara man använde minst två mönstrade papper och två olika dekorationer ur kitet. Jag gjorde ett grattiskort till Markus när han fyllde 30 år och gick lös med både mönstrade papper och dekorationer. Roligt hade jag iaf! :)