Ja, nu är ju lillasyster äntligen här och jag har fått lite frågor om det är något särskilt hon behöver. Ska jag vara ärlig så har vi inte hunnit fundera eller tänka efter än, vi har ju en hel del saker kvar från sötsnöret. Men några saker kan jag ju skriva upp iaf. Hon har fortfarande stl 50 på kläder, så det är stl 56 och uppåt som önskas i klädväg. :) Jag fyller på när jag kommer på något mer.
 
Babygym
Sovsäck/åkpåse till vagnen
Babyvakt
Spegel till bilen (vi känner att vi behöver en/barn för att kunna hålla lite koll :)
Ullstrumpor till småfötterna
Kläder stl 56 och uppåt
Pyjamas med fötter stl 56 och uppåt
Ullfrottéoverall stl 56 eller 62
Varm mössa att ha i vagnen (gärna ull)
Mobil att hänga över skötbordet
Tuggvänliga leksaker
Det här bröllopskortet har legat sedan midsommarhelgen, men det har helt enkelt inte varit läge att lämna över det till mottagarna förrän nu. Konstigt att det ska vara så svårt att träffas fastän man bor så nära varandra... :P Eller träffas gör man ju som hastigast då och då, men då springer man mest förbi varandra.
 
Min farmor börjar bli gammal och senildement och behövde muntras upp nu när hon är iväg på en korttidsplats på ett äldreboende. Jag bestämde mig därför för att göra ett enkelt litet minialbum med bilder från försommaren. För att inte förvirra hennes synintryck har jag enbart dekorerat insidan med mönstrat papper, bakgrundsstämplar, fotografier och textremsor. Jag tänkte jag skulle visa er ett par uppslag ur den.