Jag älskar den här tiden på året med ljus i alla fönster, kommer det dessutom snö som det gjort i år så är det helt underbart vackert! Längtar tills nästa år när vi har ett eget hus att pynta, lyckades inte ens få igång adventsljusstaken i huset idag då jag inte hade någon förlängningssladd. Det hänger dock en julängel här i mitt sovrumsfönster och ett till julkort har jag lyckats få till idag, så julstämningen sprider sig ändå. :)

Snö har det kommit ja, och som ni säkert förstod på mitt inlägg till tomten tidigare idag var det en hel del att skotta! *pustar* Min söta snälla mamma hjälpte mig att skotta av infarten till huset så att hantverkarna kan ta sig dit imorgon. På inköpslistan i veckan står en stor snöskovel, det blir krångligt om vi ska köra upp mina föräldrars varje gång vi ska skotta snö. *fnissar*

Dekorerade en liten tändsticksask till mamma för att kunna göra det lite extra julfint på matsalsbordet. Tycker massor om att stansa ut blommor med retrostansen just nu, blinga till kanterna med glitterlim och sedan dekorera mitten med en liten halvpärla! :) Blommorna ska så klart vara prickiga! ;)

    
Döm om min förvåning när jag surfade in på Forma Hantverks blogg idag och såg att jag vunnit en utlottning! *jublar* Jag måste tydligen vara en riktig liten turgumma just nu och kan vänta hem en Staz On stämpeldyna i färgen "Blazing Red". :)
Kära tomten, jag har ångrat mig. Jag önskar mig en snöslunga i julklapp! Jag lovar att det finns ingenting jag hellre vill ha eller behöver än en sådan!

Misstänker dock att jag kommer att få köpa en snöslunga själv om jag ska ha en, så snäll är nog inte tomten i år. Idag fick jag hjälp av mamma att skotta uppe vid huset, men fy vad tungt det var! Här nere hade pappa redan skottat som tur var, men det kommer bli jobbigt i vinter med två gårdar att skotta! :P

Igår fyllde svärmor år, jag orkade tyvärr inte följa med och hälsa på men skickade med ett grattiskort. När älsklingen kom hem hade han med sig ett par helt underbara stickade vantar i ull som svärmors farmor gjort samt ett par tjockstrumpor, vilken lycka! Har jag sagt att jag har världens bästa svärmor! :)