Orkar helt enkelt inte nu, har stora problem att orka med mig själv och då finns det helt enkelt inte plats för något annat. Har huvudvärk som inte går över vad jag än gör och att sitta vid datorn gör det bara sju resor värre... :P Tar en paus för att ladda batterierna och försöka lappa ihop mig själv. Kommer bara sitta vid datorn för att sköta nödvändiga kontakter, vill man få tag på mig är telefon bästa sättet eller att komma hit och hälsa på så klart. *ler svagt*

Blir alldeles rörd av er omtanke förresten, klarar inte av att gå in till er en och en och kommentera just nu så jag skickar en slängkyss till er alla goa vänner som skriver små goa meddelanden här inne! *pössssssssss*
Mån - Fre: 70 min långa, raska promenader.
Sön: Drog ihop ris & träd för att elda upp dem.

Har haft sprängande huvudvärk (så mycket att jag mått illa) nu ikväll och är helt slut, men en huvudvärkstablett har hjälpt lite iaf. Det här beror så klart inte på det jag motionerat under veckan utan att jag idag återigen inte kännt var gränsen går. Har varit på tomten och släpat ihop jag vet inte hur många träd och högar med ris och eldat upp. Åkte upp vid nio, hade paus för lunch och fika, men vid halv fyra gav jag upp och åkte hem. Borde givetvis slutat tidigare med tanke på hur jag mår nu, men det är lätt att vara efterklok... :P Nu ska jag ta och krypa ned i sängen till älsklingen och försöka sova. Får se hur lång tid det tar innan han väcker sin lilla snarkfröken och ber henne flytta till sin egen säng... *fnittrar* 
Idag har jag haft en riktigt mysig tjejdag på stan! :) Jag och Lina gick förbi pysselmässan i Sporthallen en sväng och kikade, för min del blev det shopping hos Brunkullan. Kunde helt enkelt inte låta bli fastän jag har köpstopp! ;) Slängde en suktande blick in mot tjejerna som satt på pysselträffen, men jag mår helt enkelt inte tillräckligt bra än för att orka med något sådant. Längtar dock efter en liten pysselträff så att jag också kan vara med, kanske blir det någon framöver.

Efter det gick vi på stan en sväng, svängde bl.a. förbi Tyget som hade 50% då de brunnit i lokalen bredvid. Köpte på mig lite tyll, har varit sugen på att pröva det ett tag och slog till nu. För 10 kr fick jag sammanlagt 8 dm tyll i fyra olika färger, det räcker läääänge för mig! :)

Vi avslutade med sushi till lunch och det var så klart underbart gott! Äter det alldeles för sällan, men det beror väl mest på att jag inte så ofta har sällskap av någon som tycker om det. Så det är tur jag har Lina på många sätt och vis! ;)

Nu har jag tagit bussen hem, vilat en stund och sitter med en kopp te och en av de mumsiga chokladmuffinsarna jag bakade härom dagen. Är helt slut efter dagens utflykt, men glad och nöjd! :) Hade tänk ägna em och kvällen åt att pyssla, men det återstå att se om jag orkar med det.

Bjuder på en bild på dagens shopping också, skalpellen från Fiskars handlade jag dock inte idag utan är en beställning Lina hade med sig.