Förutom fågelholken hade jag med mig ett litet minialbum i present till Linda när jag var och pysslade med henne. Det tog några kvällar, men det var ett roligt litet projekt... :)

 

 

 

 

 

Jag har blivit riktigt dålig på att uppdatera bloggen, ledsen för det! Måste dock sätta mig och ladda upp foton och jag har inte orkat starta den andra datorn för det. :P Det kommer väl så småningom.

Tills vidare kan jag visa en liten fågelholk jag gjorde och fyllde med pysselgodis till min bästaste Linda när jag var där för ett tag sedan och pysslade. Jag lovar att jag satte ihop den lite finare med tejpi toppen när jag hade fyllt den och gav bort den! ;)

Ikväll har jag haft en mysig pysselkväll med bästaste T, behövde det efter två dagars VABande och dålig sömn. Kvällens alster visar jag en annan dag, orkar inte scanna ikväll. Jag använde dock samma papper som till den här layouten, men nu är det inte många bitar kvar. Ska göra en liten tag, men sen kan jag med gott samvete slänga de små spillbitar som är kvar! :)