Den andra sommartävlingen hos Mollys består i att ha med vimplar på sitt alster och det är ju inget större problem eftersom jag allt som oftast har med vimplar nu för tiden när jag scrappar! ;) Jag har inte riktigt kommit underfund om hur man bloggar från mobilen än, så jag vet inte hur jag får in länken. Därför lägger jag in den så här: http://mollysscrapbooking.blogspot.se/2012/06/sommartavling-vimplar.html?m=1Kortet på lilla sötsnöret är så sött, har svårt att förstå att vi "snart" ska ha en till liten! :)
 

Jag försöker beta av högen med bilder jag har här hemma och hamnade därför med ett bebisfoto på mitt lilla sötsnöre framför mig. Jag ville fokusera på att få med så mycket text som möjligt, men ändå inte låta det ta allt för mycket plats. Bodyn fick hon av sin hårdrockare till morbror i julklapp och därför tyckte jag att en döskalle kunde passa bra som detalj! ;)
 
 
Material från butiken
Distress Ink Black Soot och Broken China
Svarta filtblommor
Det pågår sommartävlingar hos Mollys scrapbooking fram till den sista julia och jag letade fram ett gammalt kit från förra året för att kunna vara med i kittävlingen.
 
Jag vet att Gunilla inte fyller år förrän på tisdag, men ville gärna ladda upp bidraget innan deadline gått ut. Och imorgon åker jag på husmorssemester med bästaste Linda, så då hinner jag nog inte. Därför får du sluta läsa nu Gunilla! ;)
 
Utmaningen bestod i att tolka en skiss och använda sig utav ett Mollykit. Jag upptäckte att jag använt upp i princip alla dekorationer i mitt kit och fick därför lägga till lite andra, men annars är materialet förutom den vita cardstocken från kitet.