Jag tog visst sommarlov från bloggen, det var inte riktigt meningen. Det blir dock inte så mycket tid och ork över för tillfället, livet med barn, hus och sambo tar all nästan all min uppmärksamhet och det är väl kanske så det ska vara. ;)
 
Jag har glömt att visa bidraget jag gjorde till Inzpiras första deltävling Fantazi där man skulle göra ett kort i rosa, turkost och brunt. Till den andra deltävlingen glömde jag bort att ladda upp mitt bidrag, men det gjorde ju ingenting det.
 
I sista stund lyckades jag få ihop ett bidrag till Pysslotekets junitävling där man skulle inspireras av en skiss och en bild. Jag utgick från skissen och inspirerades av bildens färger och blommor. Den här utmaningen passade perfekt till ett beställningskort och det gick lekande lätt att få ihop det. :)
 
 
Idag önskar vi er en trevlig midsommar hos En liten butik i Mörrum och jag gör det med bilder från förra årets midsommarfirande. Lillasyster låg i tryggt förvar i magen då, det är inte lika mycket lugn och ro det här året kan jag lugnt säga! ;) Igår reste hon sig upp i vagnen för at ta nappflaskan som stod i vagnen bredvid. Hon kommer göra mig helt gråhårig lilltrollet vårt! :P