Ja, att jag har knäppa drömmar är ju ingen hemlighet. Oftast är det rätt roligt, men när de stjäl välbehövlig energi av mig är det inte lika roligt. Inatt var det lite bättre än föregående natt men knäppare dröm; en blandning av Yran och Sagan om ringen... :P Önskar faktiskt att jag kunde få vila en natt utan drömmar, men det lär ju aldrig hända.

Idag har dagens höjdpunkter varit att ha huset för oss själva, telefonsamtal med goaste Linda och att min bror gjorde mig sällskap till middagen. Ja just ja, inte att förglömma, de härliga stämplarna jag vann i en utlottning från Scrapaddicted dök upp också. Men än har jag bara hunnit klappa på dem... :)

Gjorde klart den här layouten idag efter Carolas skiss. Hade riktigt roligt när jag gjorde den och tycker massor om färgerna.

              
Orkar inte skriva något här ikväll, har sprängande huvudvärk och borde nog gå och lägga mig egentligen. Tänkte bara lägga upp layouten jag gjorde efter Carinas härliga skiss. Citatet som inspirerade till layouten hittade jag på pyssel.net när jag surfade där häromdagen.

            
Jag har världens bästaste älskling, bara så ni vet! *nickar bestämt* Dagar som denna när allt känns tungt och svårt kommer han hem och lyser upp min värld, bara genom att vara sig själv och älska mig! Sen skadar det inte att han hade med sig en stor chokladkaka till mig också... *fnissar*

Idag har jag fått två mail som glatt mig, har dock inte orkat svara på dem men det kommer. Är så glad att jag har goa vänner där ute som visar att de tänker på mig och bryr sig. Skickar en bamsekram och ni är många som ska ta åt er! :)

Här kommer mitt bidrag till Scraputmaningens midsommartävling. Kortet har älsklingen tagit när han var i Kina på jobbresa nu i vår. Lite turistande blev det också, bl.a. då kinesiska muren.