Idag är jag hemma med en förkyld tjej, Jag skulle lämna henne för halvdag på dagis idag var planen för att sedan köra på med hela dagar fr.o.m. imorgon, men det gick ju som det gick... :P Mycket film och mys blir det, men nu ligger hon och sover och samlar krafter i vagnen. Så rosslig i halsen och snorig, plus att det börjar bli lite geggigt i ena ögat. :(

I lördags hade Linda med sig en skiss från Sketchy Thursdays och jag blev lika inspirerad som vanligt. Scrappade en bild på sötsnöret och Annika från i mars förra året när vi var ner till Stockholm. Annika är änu en av dessa varma, goa, omtänksamma tjejer som jag lärt känna via pysslandet, hon är lika fin på utsidan som på insidan! <3 Glad att vi kunde träffas då fastän vi bor så långt ifrån varandra!Nu ska jag se om jag hinner sitta ner en stund vid pysselbordet innan sötsnöret vaknar. Ha en bra dag! *kram*
Jag är glad att jag fick möjlighet att fylla på enrgi igår för idag är jag hemma med en förkyld, kinkig tjej. Både frukost och lunch har vi genomlidit med många tårar och till slut matning i mitt knä... :P Hoppas verkligen att hon sover en stund nu så jag hinner pyssla lite och samla kraft inför em!

Hittade några layouter som jag gjorde förra året och inte visade, här är den första av dem. Känns som att den passar lite bra idag med tanke på titeln... :)

  

Hos Scraplagret gick tävlingen ut på att lifta sitt första alster och använda samma tema. Här kommer en bild på min första layout gjord hösten 2005.Jag har liftat remsan som går rakt över layouten, fotomatta, gemet och stämplat på cardstocken (fast nu använde jag bubbelplast istället för stämplar) och scrappat på temat relationer. :)