Igår var jag duktig och bakade matbröd, testade ett nytt recept med mandel, russin, solrosfrön, fil etc. Kan tyvärr inte hitta länken till receptet nu, men brödet blev gott iaf! Blir dock lika förvånad varje gång jag tar en tugga och stöter på ett sött russin... :) När baket var överstökat ringde jag farmor och frågade om hon inte ville bjuda mig på en hembakad semla, så em tillbringades hemma hos henne! ;)

Idag är älsklingen borta med jobbet (kommer hem imorgon) och jag hade bestämt mig för att bara göra det jag känner för och allra helst pyssla! :) Tog och städade på fm och bytte sängkläder, sedan har jag pysslat i omgångar resten av dagen. Med pauser för att bl.a. äta mammas nybakade bullar! :)

Började med att göra klart den här layouten som legat halvfärdig på pysselbordet några dagar nu. Prövade mina nya grommets och det blev rätt läckert! Lyckades dessutom få dit lite fler dekorationer i form av blompaljetter och bling. Sömmarna är ritade med penna.

          

Sedan har jag scrappat två layouter till, gjort två kort och en liten presentask. Nu har jag gjort fyra layouter och ett kort med de här Scenic Route-papperen, så resten av spillbitarna (vilket fortfarande är rätt mycket) får vila ett tag. Bilder på de andra alstren kommer jag sprida ut på fler dagar så jag har något att visa i veckan också. ;) Är rätt trött nu så det är tveksamt om det blir något mer pysslat idag, ska iaf gå ner snart och äta portergryta till middag.
När man är sjukskriven rullar dagarna oftast bara på och det är inte så stor skillnad mellan veckodag och helg, men den här veckan känns det verkligen som helg och det är så skönt! :) Känner mig bara ledig idag och ska snart kliva ur morgonrocken för att ta tag i dagen. Förhoppningsvis har jag snart en fillimpa i ugnen, för jag åt den sista grahamsbullen idag så nu behövs det påfyllning på matbrödsfronten.

Igår var jag såååå trött när jag kom hem, men som tur var fick jag skjuts med älsklingen så jag slapp ta bussen. Träffade Carin en snabbis för att göra lite pysselaffärer. Kom dock på att det inte var så smart att överräcka pengar/varor inne på busstorget, så vi valde en annan plats... *fnissar*

Har äntligen scannat layouten som legat klar hela veckan, så nu kan den sättas in i husbygge-albumet med sina kompisar! :)

            
Vanligtvis brukar jag starta det nya året med en godisfri månad, men i år valde jag att istället försöka dra ner på onyttigheterna. Det har faktiskt gått riktigt bra att inte äta så mycket godis, snacks, glass, kakor & bullar. Lite blir det förstås ibland, godisråtta & kakmonster som jag är, men bra mycket mindre än förut! Jag har dessutom bytt ut alla tekoppar mot vatten och lite lättmjölk, mjölk är nämligen något jag alltid varit väldigt dålig på att dricka. Maten blir hyffsat varierad med hjälp av veckomatlistorna. Nu återstår det att ta tag i mina promenader igen, men det är så svårt att hitta motivationen. Jag vet ju att jag mår bra av dem, men att verkligen dra på sig täckbyxorna och gå ut är det trögare med! :P