Idag är ingen bra dag; en ledsen Lina med en kropp full av värk. Min underbare omtänksamme älskling hade dock tänkt på mig idag och köpt hem en stor chokladkaka som jag mumsat på! :) Tänkte faktiskt krypa ner i sängen nu och läsa lite i en bok innan jag somnar, ska försöka somna i tid för en gångs skull. Sover lika många timmar som vanligt, men orkar knappt upp på morgonen. Kan ju ha att göra med att jag inte direkt skuttar av glädje över att gå och jobba just nu... :P Hoppas på bättre tider helt enkelt och att de små förändringar jag orkar göra just nu ger resultat.

I lördags var vi iaf på 40-års kalas, jättetrevligt och god mat! Lyckades få ihop ett grattiskort till jubilaren, första kortet för året och jag blev faktiskt riktigt nöjd. Måste nog lifta mig själv någon gång tror jag! ;) Var dock inte lika nöjd när jag la kortet i scannern och insåg att 3d-lacket inte torkat ordentligt först när siffrorna fastnade i glaset, så när jag gav bort kortet var det utan lack på siffrorna. :P

                          image28
Äntligen fredag! Så skönt att få helg och att det dessutom var lön idag gör det ju inte sämre! ;) Har kommit in i en riktig spara-fas och funderar hela tiden på vad jag kan göra för att skära ner på kostnaderna mer. Har dock kommit till slutsatsen att jag sparar nog som det är och kan unna mig att spendera resten! :) Otur att jag har köpstopp på pysselsaker då, men det är väl det som gör att jag får pengar över... ;)

I helgen blir det 40 års-kalas på Arctura och så måste vi tag tag i att packa ner allt i lägenheten. Det går inte skjuta upp längre nu för allt måste ju ner. :P Trist är det, men skönt sen när det är gjort!

Jag har varit sugen på att pröva att stämpla med bubbelplast länge nu, men kom mig inte för att kleta lite med akrylfärgerna förrän förra helgen. Jättekul var det, men jag lärde mig att kolla så att det är lite mer "stuns" i bubblorna nästa gång. Och så tror jag att det blir bättre med större bubblor, de jag använde nu var riktigt små. Lika roligt är att min layout visades på SWE scrapbook den här veckan! :)

                  image27
Är som vanligt nu för tiden supertrött, men har fått mer gjort ikväll än på länge. Kan bero på att älsklingen är ute och flyger och att jag därför fått ta tvättstugan själv, men det verkar vara "bra" för mig att vara tvungen att aktivera mig... :P
Har fastnat framför datorn alldeles för lång stund ikväll och började därmed muttra lite över mitt köpstopp. Ja ja, kan ju roa mig med att lista mina största "vill ha" för tillfället inom pysselområdet istället... ;)
* Syrafri brun och orange penna
* Stämplar från Inque Boutique - "Shining Star"
* Doodlebug Paper Frills: Bumblebee, Limeade & Tangerine
* Foof-a-la Bag o Buttons Clear
* Tim Holtz Distress Crackle Paint
* Fotofix
Tror det är tur att jag inte ägnar mig åt så många rundturer i pysselshoparna, för då skulle jag väl hitta mängder med saker jag vill ha! :D

Gjorde den här layouten i helgen till en skisstävling på Hildas Rum och är nöjd med att jag fick till den i hyfsat lika stil och papper som den på Nello jag gjorde för ett tag sedan. De ska nämligen sitta på samma uppslag i albumet. Måste bli bättre på att använda mina snurklor på layouter, de gör ju inte så stor nytta om jag bara klappar på dem... ;)

                  image26