Känner mig riktigt sorglig där jag ligger i soffan, ensam hemma och äter chips medan alla andra är ute på festligheter. Det hjälper inte direkt till för att ta bort den misslyckade känslan som allt som oftast sänker sig över mig; jag mår dåligt, kan inte jobba, håller inte kontakten med mina vänner, ställer inte upp för andra som jag önskar och gör mig själv besviken gång efter gång. Mycket att jobba på helt enkelt och det gör jag, men jag tappar modet ibland bara. Är i stort behov av en kram just nu men det finns ingen i närheten som kan ge mig en, så jag tänker ligga här i soffan och fortsätta tycka synd om mig själv. ;)

Hoppas ni får en toppenbra helg, här kommer det nog bli en hel del jobb på tomten i värmen.

Det har, enligt mina nuvarande mått mätt, varit en social helg. I fredags var vi och åt 40 års-middag hos svägerskan, mycket god mat och tårta. Igår var vi på stan och åt lunch med en go vän vi inte träffat på väldigt länge, jättekul! Att jag slocknade i sängen i två timmar på em efter det hör till vanligheten, huvudsaken var att jag fick fylla på med energi innan! :) Under tiden hade mina föräldrar varit och plockat en massa murklor, så inför röstningen i melodifestivalen gjorde pappa varma mackor med murkelstuvning! *mums*  Idag har vi varit på tomten för att mäta lite och passade på att surra lite med några av grannarna, det är nog med socialt umgänge för mig just nu.

Pysslandet går det väldigt långsamt med, men jag sitter litegrann ibland iaf. Det tar dock nästan en vecka att få en layout klar, men det får väl ta tid helt enkelt. På tisdag är det pysseldate inplanerad, så då blir det förhoppningsvis någonting gjort! :)

Här är kortet jag gjorde till svägerskan, blev riktigt nöjd med det faktiskt i all sin enkelhet! :)

                  
Ikväll kikar jag bara in för att visa grattiskortet jag gjorde till älsklingens brorsdotter då hon fyllde 1 år. Imorgon är det dags att gratulera hennes mamma, men det kortet har jag inte scannat in ännu.