När jag började scrappa tog jag ofta cardstock-biten som blev över från den layout jag nyss skapat och spillbitarna av de mönstrade papperen och gjorde ett kort när jag ändå hade allt samlat på pysselbordet. Det är ju rätt smart, när man ändå har flytet uppe och allt färgmatchat framför sig så att man slipper tänka. ;) Den här gången gjorde jag det extra enkelt för mig och använda dessutom samma skiss från Veckans skiss som layouten jag visade i onsdags. :)
 
 
Stämpeln har jag faktiskt stämplat med Inka Gold, det är roligt att leka med lite nya tekniker. Jag brukar vara så feg med det annars och håller mig till det jag kan.
 
När jag ändå var igång piffade jag till det tillhörande paketet lite extra också, så att Gunilla kanske förlåter mig för att presenten kommer fram en månad försent. ;)
 
 
Just nu tar jag mig tid att bara leka vid pysselbordet för att försöka fylla på energinivåerna som skrapar någonstans där nere på botten. Veckans skiss brukar alltid vara en inspirationskälla att lita på när det behövs en extra liten spark och den här veckans skiss var inget undantag. :)
 
Jag tror dessutom att det märks att sommaren börjar lida mot sitt slut, för jag dras automatiskt mot höstfärgerna när jag sätter mig ner.
 
 
 
 
 
 
Den andra av augustis två utmaningar hos Allt om Scrap är en fotolift. För att vara med och ha chansen att vinna en RAK ska du länka till ditt foto med hjälp av Linkytoolen hos Allt om Scrap senast 18/9.
 
Här har ni moin tolkning. Sötsnöret vägrade låta mig fota om hon inte fick ha två blommor i handen. ;)