Jag har fått för mig att jag inte kan göra monokromatiska alster, men jag insåg när jag gjorde ett annat kort att det kanske inte stämmer. Om jag blandar in vitt, svart och som här träfärgat så kan det faktiskt gå riktigt bra, särskilt om det är i favoritfärgen turkost! ;) Jag har liftat ett av mindra andra kort som jag inte visat ännu och blandat in fler favoriter i form av stjärnor, cirklar, banners och den där masken. :)
 
Det här är dessutom mitt bidrag till Allt Om Scraps monokromatiska tävling.
 
Ikväll var det dags för snabbutmaning på Svensk Scrapbookings Midsommarcrop. En bingoutmaning på en timma och under den timman skulle man dessutom hinna scanna och maila iväg bilden också! Jag är ingen snabb scrappare, men tyckte faktiskt att det här var jättekul! :) Fingrarna är helt lila, pysselbordet är dränkt i kaos, men jag fick faktiskt till en hyffsat välarbetat layout ändå! ;) Nöjd är jag, men pulsen har väl inte riktigt återgått till sin normala nivå ännu... ;)
 
Raden jag valde var:
doodling (molnen, strecken och hjärtat)
cirkel
mist/spray
washitape (invigde mina nya lila)
sömmar (korsstygn)
 
Fick lite panik när jag trodde att jag var klar och upptäckte att det inte godkändes med fusksömmar. Som tur var hade jag en nål med svart broderitråd redan uppträdd och smackade dit två korsstygn på vardera sida om fotot! ;)
 
 
Just nu pågår Midsommarcrop hos Svensk Scrapbooking och jag har hittills gjort fyra bidrag, tre av dem har jag dock inte scannat in ännu. Det första layouten är till layoutskiss #2 som jag tolkade rätt fritt, rutorna blev till hexagoner hos mig. :)
 
layout, hexagoner,