Jag hittade en så läcker skiss hos My Mind's Eye och kunde inte låta bli att göra en tolkning nu när barnen sover sött i sina sängar. MME är ett av mina absoluta favoritmärken och Cut & Paste är absolut inget undantag; färgerna och mönstren är helt perfekta för mig! :) På den här layouten fick även washitejpen från samma serie vara med på ett hörn.
 
Layouten handlar om när den första snön kom, den har givetvis redan smält bort, och den där glädjen som glittrar i barnens ögon, jag kommer aldrig tröttna på att se det! :)
 
I found a lovely sketch at My Mind's Eye and since they make one of my absolutely favorite products, I just had to make a layout with Cut & Paste. The layout is about the first snow and the joy in my daughter's eyes when she gets to play with it. :)
 
 
 
 
Idag bloggar jag hos Pyssloteket och där kan du se hela materiallistan. 
 
Sötsnöret har önskat sig ett halloweenmysparty, så idag kommer de två bästisarna och en av mammorna hit för lite spökfika och halloweenpyssel. Jag har använt mig av Bo Bunny - Fright Delight till att göra enkla dekorationer och inbjudningskort.
 
 
 
 
 
 
Jag var en av vinnarna i Hobbyworlds oktobertävling, tjohooo vad kul! Det är extra roligt när man går och vinner med något man blev riktigt nöjd med, och det blev jag med den layouten! :)